menu Menu
კატეგორიები
- გამაგრილებელი სასმელები, ჩაი, ყავა, ცხელი შოკოლადი, ნაღების ფხვნილი ... add remove
-
ტკბილეული: ჰალვა, ვაფლი, ორცხობილა, კანფეტი, კრუასანი, რაჰათ - ლუქუმი ...
add
remove
- ტკბილი პასტები, შოკოლადის კრემები
- ჰალვა / ხალვა და ბამბის ქულები
- ვაფლები, ორცხობილები / პეჩენიები, ზეფირები, მაფინები, ბლითები , მარშმელოუ
- ნამცხვრები, დონატები, კრუასანები, პეროგები, რულეტები, კექსები, ტორტები, ბისკვიტები , ფახლავა
- რაჰათ-ლუქუმები და ჟელიბონები , ტოფიტა
- შოკოლადის ფილა, ბომბონერი, შოკოლადის ჩხირი, შოკოლადის ბატონი, შოკოლადის დრაჟე, შოკოლადის ასორტი
- კანფეტი / კანფეტი
-
ბაკალეა: ბურღულეული, ფქვილი, მაკარონი, პასტა, საწებლები, მაიონეზი, კეტჩუპი, სანელებლები
add
remove
- ბურღულეული: ბრინჯი, წიწიბურა, სიმინდი, მანანი, ბარდა, კინოა, მუხუდო, ლობიო, ოსპი, ხორბალი , შვრიის ფანტელი
- კეტჩუპი, მაიონეზი, მდოგვი, აჯიკა, სოუსი, მარილი, ძმარი
- ტომატის პასტა, მთლიანი და დაჭრილი პომიდორი, საწებელი
- საფანელი, სანელებლები, ლიმონჟავა, ნამცხვრის გასაფორმებელი, შაქრის პუდრა , გამაფხვიერებელი , დეკორატიული შაქარი
- ფქვილი , კრემის ფხვნილი, შაქარი
- საფუარი, სახამებელი, ვანილი, სოდა, პუდინგი , ჟელეს ფხვნილი , შოკოლადის ფხვნილი , კაკაო
- მაკარონი, სპაგეტი
- ზეთი
- ჯემები და მურაბები, სიროფები და კრემები ...
- კონსერვირებული პროდუქცია: ზეთის ხილი, მწნილი, თევზის კონსერვი, ბოსტნეულის კონსერვი, მზა საკვების კონსერვი ... add remove
- სამარხვო პროდუქცია
- მშრალი საუზმე, ხლოპია, ბულიონი, სწრაფი მომზადების პიურე, სუპი , ყაურმა , მიუსლი add remove
- პურ-ფუნთუშეული, ხლებცი add remove
- მზესუმზირა, ჩიფსი, ფისტაშკა, სნეკი , თხილი, ჩხირები, კრეკერი add remove
- რძე და რძის ნაწარმი , კვერცხი add remove
- ძეხვი, სოსისი, დელიკატესები
- გამაგრილებელი სასმელები, ჩაი, ყავა, ცხელი შოკოლადი, ნაღების ფხვნილი ...
-
ტკბილეული: ჰალვა, ვაფლი, ორცხობილა, კანფეტი, კრუასანი, რაჰათ - ლუქუმი ...
- ტკბილი პასტები, შოკოლადის კრემები
- ჰალვა / ხალვა და ბამბის ქულები
- ვაფლები, ორცხობილები / პეჩენიები, ზეფირები, მაფინები, ბლითები , მარშმელოუ
- ნამცხვრები, დონატები, კრუასანები, პეროგები, რულეტები, კექსები, ტორტები, ბისკვიტები , ფახლავა
- რაჰათ-ლუქუმები და ჟელიბონები , ტოფიტა
- შოკოლადის ფილა, ბომბონერი, შოკოლადის ჩხირი, შოკოლადის ბატონი, შოკოლადის დრაჟე, შოკოლადის ასორტი
- კანფეტი / კანფეტი
-
ბაკალეა: ბურღულეული, ფქვილი, მაკარონი, პასტა, საწებლები, მაიონეზი, კეტჩუპი, სანელებლები
- ბურღულეული: ბრინჯი, წიწიბურა, სიმინდი, მანანი, ბარდა, კინოა, მუხუდო, ლობიო, ოსპი, ხორბალი , შვრიის ფანტელი
- კეტჩუპი, მაიონეზი, მდოგვი, აჯიკა, სოუსი, მარილი, ძმარი
- ტომატის პასტა, მთლიანი და დაჭრილი პომიდორი, საწებელი
- საფანელი, სანელებლები, ლიმონჟავა, ნამცხვრის გასაფორმებელი, შაქრის პუდრა , გამაფხვიერებელი , დეკორატიული შაქარი
- ფქვილი , კრემის ფხვნილი, შაქარი
- საფუარი, სახამებელი, ვანილი, სოდა, პუდინგი , ჟელეს ფხვნილი , შოკოლადის ფხვნილი , კაკაო
- მაკარონი, სპაგეტი
- ზეთი
- ჯემები და მურაბები, სიროფები და კრემები ...
- კონსერვირებული პროდუქცია: ზეთის ხილი, მწნილი, თევზის კონსერვი, ბოსტნეულის კონსერვი, მზა საკვების კონსერვი ...
- სამარხვო პროდუქცია
- მშრალი საუზმე, ხლოპია, ბულიონი, სწრაფი მომზადების პიურე, სუპი , ყაურმა , მიუსლი
- პურ-ფუნთუშეული, ხლებცი
- მზესუმზირა, ჩიფსი, ფისტაშკა, სნეკი , თხილი, ჩხირები, კრეკერი
- რძე და რძის ნაწარმი , კვერცხი
- ძეხვი, სოსისი, დელიკატესები
ინგრედიენტები, საცივი, (ინგრედიენტების ნაკრები შენი საყვარელი კერძისთვის)
Მაგივრად 77,42 ₾
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი ქვაბში მოვათავსოთ, დავასხათ წყალი, დავდგათ ცეცხლზე და ნახევრად მოვხარშოთ.
ქათამი ამოვიღოთ წვენიდან, დავდოთ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ აირღუმელში შესაწვავად.
ბულიონს მოვხადოთ ცხიმი და მასში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ხახვი.
შუშვის დროს დაუმატოთ ბულიონიდან მოხდილი ცხიმი და თან ვურიოთ, რომ არ დაიწვეს. დავამატოთ ფქვილი და კარგად ავურიოთ. როცა ოდნავ ვარდისფერს მიიღებს ჩავასხათ ბულიონი.
ნიგოზი ხორცსაკეპ მანქანაში ორჯერ გავატაროთ.
მარილი და ნიორი დავნაყოთ, ავურიოთ ნიგოზში და ხელით კარგად ვსრისოთ, სანამ საკმაო რაოდენობის ზეთს არ გამოვხდით.
ცალკე დავნაყოთ ნიგოზთან ერთად ხმელი სუნელი, დარიჩინი, მიხაკი, ქინძი და წიწაკა.
ყველაფერი ეს გავხსნათ თბილ ბულიონში, კარგად მოვურიოთ, გავატაროთ საცერში ან დავაბლენდეროთ და დავდგათ ნელ ცეცხლზე მოსახარშად.
ადუღებამდე ჩავაწყოთ შიგ ნაჭრებად დაჭრილი შემწვარი ქათამი და წამოდუღებისთანავე გადმოვდგათ ცეცხლიდან. ჩავამატოთ ძმარი.
როცა მზად იქნება, საცივი ამოვიღოთ ლანგარზე და სუფრაზე მიტანის წინ მოვასხათ ნიგვზიდან გამოხდილი ზეთი.
გემრიელად მიირთვით.
სპეციალური კოდი
დატოვეთ თქვენი კომენტარი
პროდუქტები იმავე კატეგორიაში
©Copyright www.OnlineSupermarket.ge 2010-2020